NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE ODLUČILA - ŽELI U PREMIER LIGU: Manchester United i Chelsea...

ZVIJEZDA BARCELONE ODLUČILA – ŽELI U PREMIER LIGU: Manchester United i Chelsea glavni favoriti za njegov potpis!

Barcelonin branič Samuel Umtiti je navodno donio odluku o zapečaćenju trnasfera u Premier ligi, a Manchester United i Chelsea su među glavnim kandidatima za njegov potpis.

ZVIJEZDA BARCELONE ODLUČILA

Francuski internacionalac je svojevremeno bio solidan na Nou Campu, iako je imao povremenih problema sa kondicijom koja ga je izbacila iz prve postave.

Prema pisanju Don Balona, to je navelo Umtitija da razmotri svoje mogućnosti i pređe u tim koji mu može garantirati više prvoligaškog nogometa, a Engleska mu je preferirano odredište.

Ostaje da se vidi gdje će Umtiti na kraju završiti, ali Unitedu i Chelseaju su potrebna pojačanja u obrani, tako da bi kod njih sigurno imao mngoo bolju minutažu.

Na Old Traffordu je sezona bila loša iz različitih razloga, ali može se reći da će mnogi očekivati veći utjecaj od ljetnog pojačanja Harryja Maguirea.

Bivši branič Leicester Cityja izgledao je kvalitetno u obrani, ali još nije dokučio svoju najbolju formu na Old Traffordu.

U međuvremenu, Victor Lindelof možda nije idealno rješenje za dugogodišnjeg partnera Maguirea, a Umtiti bi zasigurno bio pojačanje kada je u formi.

Chelsea također trenutno ne izgleda baš uvjerljivo u obrani, a loša igra baš u obrani ih je dovela do poraza od 3-1 protiv Evertona.

Umtiti bi sigurno mogao biti najbolja opcija za Kurta Zoumu ili Andreasa Christensena, dok čak i obećavajući mladi Fikayo Tomori možda počinje pokazivati da nije spreman biti regularan starter.

Don Balon je nedavno također povezao Umtitija sa Liverpoolom, sugerirajući da će koštati oko 60 milijuna eura, što se čini poštenom i pristupačnom cijenom za Manchester United i Chelsea.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!