NaslovnicaVijestiSpektakularni transferi: Iniesta, Can i Goretzka u istom klubu od januara?

Spektakularni transferi: Iniesta, Can i Goretzka u istom klubu od januara?

Spektakularni transferi: Iniesta, Can i Goretzka u istom klubu od januara? Juventus nije dobio sve igrače koji je želio ovog ljeta. Klub već radi na budućim pojačanjima, a na radaru su im već  Iniesta, Can i Goretzka. Moramo priznati, bila bi to fenomenalna pojačanja za torinski klub.

Spektakularni transferi

Tuttosport Torino sportski dnevnik, koji prati događaje u Juventusu, izvještava da talijanski prvak već planira nove transfere u januarskom transfer roku. Prije par dana ljetni transfer rok je završen, dok se zimski ponovo otvara prvog januara, a Stara Dama već ima ciljeve koje će pokušati ostvariti početkom iduće godine.

Emre Can iz Liverpoola nesumnjivo je jedan od ciljeva, pokušavali su ga dovesti već ovog ljeta ali igrač će moći pregovarati s drugim klubovima već u januaru, jer mu ugovor sa Redsima istječe na ljeto naredne godine, te klub može napustiti bez obeštećenja. Leon Goretzka igrač Schalkea već je flertovao sa ekipom Bayerna i namjerava napustiti Gelsenkirchen već na zimu, te Juventus vidi priliiku da se uključi u borbu za njegov potpis.

>> Manchester United osigurao dolazak jednog od najvećih talenata u Španiji

Najveće pojačanje svakako bi bio iskusni Andres Iniesta, koji još uvijek ne zna što će se dogoditi s njegovom budućnošću u Barceloni. U Juventusu imaju mnogo iskustva sa dovođenjem provjerenih i iskusnih igrača. Andrea Pirlo je doživio drugu mladost u Juventusu, važio je za njaboljeg veznog igrača na svijetu a ista situacija je bila i sa Tevezom. Da li će Iniseta krenuti njihovim stopama ostaje nam da vidimo.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!