NaslovnicaVijestiNAGOVIJESTIO ODLAZAK? Brat Paula Pogbe odgovorio na špekulacije o odlasku Francuza iz...

NAGOVIJESTIO ODLAZAK? Brat Paula Pogbe odgovorio na špekulacije o odlasku Francuza iz Uniteda!

Florentin Pogba, brat daleko poznatijeg Paula Pogbe, dao je zanimljiv intervjuu u kojem je priznao kako bi Paul zaista mogao napustiti Manchester United i otići u redove Real Madrida ovog ljeta.

Real Madrid želi Paula Pogbu

Španjolski mediji već duže vrijeme izvještavaju kako je Francuz glavna meta trenera ‘kraljeva’ Zinedinea Zidanea kada je u pitanju ta pozicija centralnog veznjaka. Los Blancose očekuje vrlo uzbudljivo ljeto, s obzirom da će po svemu sudeći napraviti potpuni remont tima, ali će im za Pogbu trebati minimum 130 miliona funti.

Novine AS su intervjuirale njegovog starijeg brata Florentina, koji igra za tim iz američkog MLS-a Atlanta United, a nagovijestio je kako bi zaista moglo doći do velikog transfera u ljetnom prelaznom roku. Na pitanje da li će Pogba ostati u Unitedu ukoliko ne obezbijede učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone, Florentin je rekao: “Ne znam, u nogometu se mogu dogoditi mnoge stvari.”

Zatim je nastavio: “Što se mene tiče, obavio je dobar posao ove sezone, ali kao što vidimo jako je teško kvalificirati se u Ligu prvaka, tako da ćemo vidjeti kako će sezona završiti.”

Osim toga, Florentin je komentarisao i koliku ulogu bi u svemu mogao imati sam Zinedine Zidane, koji je Paulov idol iz djetinjstva. Naime, rekao je: “Danas vam mogu reći jednu stvar, sutra nešto potpuno drugo. Neke stvari će se dogoditi. Bliži se ljeto, vidjet ćemo da li će otići ili ostati.”

Pojedini mediji izvještavaju kako će Pogba morati pristati na sniženje plate ukoliko zaista bude otišao na Santiago Bernabeu, iako se trener ‘Crvenih vragova’ i dalje nada kako će veznjak ostati, pa čak i potpisati novi ugovor, s obzirom da mu trenutni ističe 2021. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!