NaslovnicaVijestiSporting kupuje čak četiri igrača iz Rijeke

Sporting kupuje čak četiri igrača iz Rijeke

Sporting kupuje čak četiri igrača iz Rijeke! Portugalski velikan Sporting na ljeto u svoje redove želi dovesti čak četvoricu igrača iz novopečenog Hrvatskog prvaka Rijeke, prenosi sportski list Record. Najviše se zanimaju za najboljeg igrača Rijeke, Filipa Bradarića.

Sporting kupuje čak četiri igrača iz Rijeke

U Rijeki se još nije ni završilo veliko slavlje koje su oragnizovali nakon što su postali prvaci Hrvatskem, a na nogometnom trgu, nogometni velikani uveliko sastavljaju listu igrača koje žele vidjeti u svojim redovima. To su upravo uradili čelnici Sportinga koji su sastavili listu od čak četiri igrača Rijeke koje žele na ljeto da dovedu u Lisabon. Prije par dana hrvatski mediji prenijeli su vijest kako je italijanska Bologna Rijeci spremna platiti 4,5 miliona eura za usluga Filipa Bradarića te bi on tako postao drugi naskuplji nogometaš Rijeke nakon Andreja Kramarića.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ali danas, portugalski list Record piše da je Sporting zainteresovan za čak četiri igrača Rijeke, među kojima je i Bradarić.  Pored njega portugalci su oduševljeni sa predstavama veznjaka Josipa Mišića, braniča Josipa Eleza i napadača Maria Gavranovića. Oni su odigrali odiličnu sezonu, bili su najbolji igrači kluba s toga ne treba čuditi zanimanje za njih. Pitanje je samo da li će ih Rijeka pustit s obzirom da su obezbjedili nastup u Ligi prvaka prvi puta u svojoj historiji.

>> Ludo obećanje: Pješke iz Moskve u Napoli

Što se tiča dolazaka, u Rijeku se već vratio Marin Tomasov koji je prije odlaska bio jedan od najboljih igrača, te će predstavljati veliko pojačanje za ekipu sa Kantride. On je imao kratku avanturu u Saudijskoj Arabiji i nakon izbivanja od nekoliko mjeseci se vraća u Rijeku.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!