NaslovnicaVijestiSportski direktor Barcelone: Nije istina da on želi otići iz kluba!

Sportski direktor Barcelone: Nije istina da on želi otići iz kluba!

Sportski direktor Barcelone Robert Fernandez potvrdio je da Rafinha neće napustiti klub na kraju sezone.

Rafinha neće napustiti Barcelonu

Tokom vikenda su se pojavile špekulacije da je Brazilac na radaru Liverpoola, Arsenala, kao i Juventusa, a Mundo Deportivo je izvijestio da su sva tri kluba kontaktirala njegovog agenta.

Međutim, Fernandez je demantirao te špekulacije izjavivši da klub nije primio nikakvu ponudu za igrača, te da ih prodaja 24-godišnjaka ne zanima.

“Ne, to nije istina”, rekao je Fernandez.

“Mnogo je špekulacija. Razumijem da je Barca klub koji stvara puno takvih vijesti, ali mnoge od njih nistu istinite. Nisam upoznat s tim da Rafinha želi otići.”

“On je potpisao produženje ugovora prošle sezone, iako su i tada mediji pisali da napušta klub.”

Rafinha je skupio ukupno 17 nastupa u La Ligi ove sezone, te postigao šest golova, uključujući i gol u vrlo važnoj pobjedi protiv Atletico Madrida prošlog mjeseca.

U posljednje vrijeme je češće u prvoj postavi, otkako je Luis Enrique počeo koristiti formaciju 3-3-1-3, nakon što se ista dobro pokazala u pobjedi i velikom preokretu protiv Paris Saint Germaina.

Katalonski tim je trenutno drugoplasirani u ligi, sa dva boda manje od vodećeg Real Madrida, koji ima odigranu utakmicu manje.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!