NaslovnicaVijestiSportski direktor Barcelone pratio dvije zvijezde Tottenhama na utakmici protiv Real Madrida

Sportski direktor Barcelone pratio dvije zvijezde Tottenhama na utakmici protiv Real Madrida

Tottenham Hotspur je sinoć gostovao na Santiago Bernabeuu kod Real Madrida u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Sportski direktor Barcelone pratio dvije zvijezde Tottenhama

Utakmica je završila bez pobjednika, rezultatom 1-1, a na stadionu je bio i sportski direktor najvećeg rivala Los Blancosa Robert Fernandez.

Engleski i španjolski mediji su pokrenuli špekulacije kako se katalonski klub, nakon neuspjeha u dovođenju Philippea Coutinha, okrenuo dovođenju zvijezde Tottenham Hotspura Christiana Eriksena.

Eriksen je u Tottenhamu od ljeta 2013. godine, kada je stigao iz Ajaxa, te je od tada skupio preko 180 nastupa za klub, te postigao 45 golova.

[su_no1forfootball]

Pored njega, Fernandez je navodno pratio i defanzivca Davinsonsa Sancheza, koji je u ljetnom prelaznom roku u klub iz sjevernog Londona također stigao iz Ajaxa u transferu vrijednom 40 miliona eura.

21-godišnjak je prošle sezone igrao sjajno u dresu nizozemskog kluba, a sinoć je pokazao da je pred njim velika budućnost.

Katalonske novine Sport navode da je na radaru Barcelone također još jedan igrač Spursa, engleski reprezentativac Dele Alli, koji sinoć nije igrao zbog suspenzije.

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!