NaslovnicaVijestiSportski direktor Bayerna potvrdio da veznjak napušta klub

Sportski direktor Bayerna potvrdio da veznjak napušta klub

Sportski direktor Bayern Munchena Hasan Salihamidžić potvrdio je kako je vezni igrač kluba Renato Sanches izostavljen sa liste pozvanih igrača za jučerašnju utakmicu protiv Werder Bremena kako bi mogao razmisliti o svojoj budućnosti.

Sportski direktor Bayerna potvrdio da veznjak napušta klub

Portugalski reprezentativac se od početka prelaznog roka povezuje sa odlaskom sa Allianz Arene, a još uvijek nije poznata njegova sljedeća destinacija.

Za 20-godišnjaka su navodno zainteresovani Liverpool, Chelsea i AC Milan, ali još uvijek nijedan od ovih klubova nije poslao zadovoljavajuću ponudu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mladi Portugalac je u bavarski klub stigao prošlog ljeta iz Benfice u transferu vrijednom 35 miliona eura, nakon što je impresionirao na Europskom prvenstvu, koje je njegova reprezentacija osvojila.

Salihamidžić je priznao da će ga pokušati prodati do kraja prelaznog roka.

“Izostavljen je sa liste pozvanih igrača za utakmicu protiv Werdera jer je zamolio trenera kako bi razmislio o svojoj budućnosti”, rekao je bivši igrač Bayerna.

Unatoč velikim očekivanjima, Sanches je u dresu Bayerna odigrao tek 17 utakmica u Bundesligi, od čega je od prve minute počeo samo njih šest, te nije uspio postići nijedan gol niti asistenciju.

[su_watch_live_football]

[su_live_koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!