NaslovnicaVijestiSportski direktor potvrdio: Bila bi velika čast vidjeti ga kako igra u...

Sportski direktor potvrdio: Bila bi velika čast vidjeti ga kako igra u Juventusu, Interu ili Barceloni!

Sportski direktor Sassuola Giovanni Carnevali je priznao da bi bila velika čast vidjeti Domenica Berardija u jednom od velikih europskih klubova, a interes su navodno pokazali Juventus i Barcelona.

Sportski direktor Sassuola nada se Berardijevom odlasku u Barcelonu

22-godišnjak trenutno ima još dvije godine ugovora sa talijanskim klubom, a i dalje privlači interes velikana unatoč povredi zbog koje nije igrao u prvom dijelu sezone.

Berardi je prošlog ljeta bio vrlo blizu prelaska u Juventus, ali do transfera nije došlo. Međutim, sada su se pojavile špekulacije kako se u utrku uključila i Barcelona.

“Za Sassuolo bila bi velika čast vidjeti ga kako igra u Juventusu, Interu ili Barceloni”, rekao je sportski direktor kluba za talijanske medije.

“S obzirom da se uklapa u naše planove, ipak bi ga voljeli i zadržati u klubu. Mislim da on više nije prioritet Juventusa kao prošlog ljeta, ali veliki broj klubova izvan Italije je zainteresovan za njegove usluge.”

Produkt Sassuolove akademije je odigrao 15 utakmica u Seriji A ove sezone, u kojima je postigao tri gola i upisao četiri asistencije.

Sassuolo se trenutno nalazi na 15. mjestu u ligi pobijedivši u 10 od 32 odigrane utakmice, a ovog vikenda će ugostiti trećeplasirani Napoli.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!