NaslovnicaVijestiSportski direktor Rome priznao: Barcelona želi našeg igrača!

Sportski direktor Rome priznao: Barcelona želi našeg igrača!

Sportski direktor Rome Monchi priznao je kako je Barcelona zainteresovana za dovođenje mlade turske zvijezde Cengiza Undera.

Barcelona želi Undera

On igra sjajno ove sezone u dresu Giallorossija, te je postigao pet golova u 21 nastupu u Seriji A otkako je stigao na Olimpico iz Istanbul Basaksehira prošlog ljeta u transferu vrijednom 13,5 miliona eura, a mnogi smatraju kako bi u budućnosti mogao postati i najbolji igrač na svijetu.

Sportski direktor njegovog kluba Monchi, koji je poznat po tome što je otkrio i doveo veliki broj talenata u svoj bivši klub Sevillu, priznaje kako je turski reprezentativac na radaru katalonskog kluba.

“Istina je kako Barcelona pokazuje interes za Cengiza Undera”, rekao je Monchi u intervjuu za Radyospor, te nastavio: “Bayram Tutumlu (igračev agent) ima dobar odnos sa Barcom i javio mi je kako definitivno postoji interes za njegovog klijenta. Još uvijek nismo dobili nikakve ponude za njega, ali me ne bi iznenadilo da je istina to da ga prate. On je mlad, talentiran igrač koji postiže veliki broj golova. Cilj nam je da postane vrlo važan igrač u našem timu jer je mlad i ima kvalitet potreban za to.”

[su_no1forfootball]

Under će imati priliku da zaigra protiv Barcelone sljedećeg mjeseca, kada su na rasporedu prvi susreti četvrtfinala Lige prvaka, a Monchi je svjestan kako je pred njegovim klubom jako težak zadatak.

“Volio bih znati da li ćemo eliminisati Barcelonu, ali očito će biti jako teško. Igrat ćemo protiv vjerovatno najboljeg tima na svijetu, ili jednog od najboljih, ali imamo ambicije i pokušat ćemo proći dalje.”

‘Rimska vučica’ je u četvrtfinale najelitnijeg europskog takmičenja prošla nakon što je u osmini finala izbacila Shakhtar Donetsk pravilom gola u gostima, a ukupni rezultat je glasio 2-2. S druge strane, tim Eusebija Di Francesca se trenutno nalazi na trećem mjestu u Seriji A sa 59 osvojenih bodova devet kola prije kraja, te za drugoplasiranim Napolijem zaostaje čak 14 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!