NaslovnicaVijestiSPREMA SE OSVETA: Eva Carneiro i službeno je napustila Chelsea

SPREMA SE OSVETA: Eva Carneiro i službeno je napustila Chelsea

Eva Carneiro i službeno je napustila Chelsea, javlja the Mail.

OIR_resizer

Doktorica se nije pojavila na niti jednom treningu od prve utakmice sezone, kada je kritizirana od strane Josea Mourinha jer je obavljala svoj posao.

Mourinho je bio bijesan zbog Evine odluke da ide u pomoć Edenu Hazardu na teren. Trener Chelseaja tvrdio je kako Belgijac nije bio ozbiljnije ozlijeđen i kako nije smjela klubu oduzimati vrijeme pri rezultatu 2-2.

The Mail piše kako se Carneiro više nikada neće vratiti u Chelsea te kako već sada priprema tužbu protiv Josea Mourinha zbog njegovih seksističkih i verbalnih uvreda na njen račun.

Kladjenje forum

[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!