NaslovnicaVijestiSprema se otkaz treneru kluba: Nasljednik Lopeteguia je već u Madridu!

Sprema se otkaz treneru kluba: Nasljednik Lopeteguia je već u Madridu!

Marca izvještava da bi trener Real Madrida Julen Lopetegui u narednim danima mogao ostati bez posla, a favorit za njegovog nasljednika  je čovjek koji je trenutno zaposlen u Kraljevskom klubu.

Marca je jučer objavila kako će trener kluba Lopetegui voditi ekipu i protiv Viktorie Plzen u Ligi prvaka u utorak da bi danas objavili sasvim drugačije vijesti. Lopetegui će prema naavodu Marce u narednim danima ostati bez posla a da će an vruću stolicu madridskog kluba sjesti trener B ekipe Reala, Santiago Solari.

>> VELIKI UDARAC ZA ALLEGRIJA: Zvijezda Juventusa propušta utakmicu protiv Manchester Uniteda u utorak!

Argentinac kao trener nema iskustva na najvećem nivou, ali ima uspješnu karijeru iza sebe, a najveći pečat u ugračkoj karijeri ostavio je igrajući za Real Madrid. Solari je također poznat po prelasku u Real Madrid iz gradskog suparnika Atletica, a također je bio član talijanskog div Intera iz Milana.

[su_bet365_app]

Marca tvrdi da su glasine prema kojim bi talijanski stručnjak Antonio Conte preuzeo klub neistinite, jer nije jasno kako bi se autoritativni Conte snašao u svlačinici Reala gdje vlada anarhija već godinama. Solari ne bi trebao biti samo privremeno riješenje nego bi vodio klub ​​do kraja sezone, a zatim bi klub imenovao neko provjereno trenersko ime. Marca tvrdi da je trener Tottenhama Mauricio Pochettino glaavni kandidat za klupu Reala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!