NaslovnicaVijestiSPREMA SE TRANSFER: Barcelona započela pregovore sa Chelseajeam oko moguće kupovine defanzivca!

SPREMA SE TRANSFER: Barcelona započela pregovore sa Chelseajeam oko moguće kupovine defanzivca!

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, Barcelona je započela pregovore sa Chelseajem oko mogućeg transfera mlade zvijezde ‘Plavaca’ Andreasa Christensena. Danski reprezentativac je bio jedan od ključnih igrača londonskog tima prošle sezone, ali otkako je u klub stigao novi trener Maurizio Sarri, on je izgubio mjesto u početnih jedanaest, te je navodno zatražio odlazak.

Barcelona želi Christensena

Kako pišu katalonske novine Sport, a tu vijest su prenijeli svi engleski mediji, čelnici katalonskog kluba ga žele dovesti na posudbu u januaru, te bi trebao doći kao privremena zamjena za trenutno povrijeđenog Samuela Umtitija.

Ipak, u izvještaju također piše kako u Chelseaju nemaju namjeru pustiti ga na posudbu, te su ga spremni samo u potpunosti prodati, što u Barceloni još uvijek razmatraju. Christensen navodno ne bi imao ništa protiv odlaska u Španjolsku, a predstavnici Blaugrane već su održali razgovore sa njegovim agentom, odnosno njegovim ocem.

Christensen je skupio tek jedan nastup u Premier ligi od početka nove sezone, a, unatoč tome što je nastupio šest puta u Europskoj ligi, on nimalo nije zadovoljan trenutnom situacijom u kojoj se nalazi. 22-godišnjak je na Stamford Bridge stigao prije tri godine iz Brondbyja, i to besplatno, te je odmah proslijeđen na posudbu u Borussiju Monchengladbach u trajanju od godinu i pol.

Tokom tog perioda provedenog u njemačkom klubu, odigrao je ukupno 82 utakmice, te pritom postigao sedam golova i podijelio jednu asistenciju. U Chelsea se vratio u zimskom prelaznom roku prošle godine, te je od tada u dresu ‘Plavaca’ odigrao ukupno 52 utakmice u svim takmičenjima, te pritom osvojio Premier ligu i FA Kup.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!