NaslovnicaVijestiSprema se veliki shopping u Liverpoolu: Ekipa Jurgena Kloppa ljeto dočekuje sa...

Sprema se veliki shopping u Liverpoolu: Ekipa Jurgena Kloppa ljeto dočekuje sa velikim plusom!

Trener engleskog nogometnog prvoligaša Liverpoola Jürgen Klopp očito će moći na ljeto potrošiti veliku sumu novca za pojačanja. Navodno je klub iz Liverpoola iz minusa i crvenih brojki došao na zelenu granu, te su objavili 44 milijuna eura dobiti.

shopping u Liverpoolu

Liverpool je 2016. godine imao financijski gubitak (do kraja maja 2016.), gotovo 24 milijuna eura a do kraja maja 2017. godine Liverpoolu je blagajnu napunio novi ugovor od televizijskih prava, prema kojem će za tri godine zaraditi više od 34 milijuna eura. Također, nakon novih 12 Liverpoolovih sponzorskih ugovora, komercijalna je dobit povećana za 22,7 milijuna eura.

Redsi su također zaradili od prodaje ulaznica a posjet utakmicama nakon povećane glavne tribine, je porastao za 13,6 milijuna eura na 83,8 milijuna. Ukupni prihodi kluba porasli su za 70,2 milijuna na 412,4 milijuna eura ili za 20,5 posto.

>> Bivši napadač Los Blancosa priznao: Bilo bi sjajno vratiti se u Real Madrid!

Ove brojke ne uključuju kupovine Mohammeda Salaha, Alex Oxlade-Chamberlaina, Andrew Robertsona i Virgil van Dijka, također ni prodaje Philippe Coutinha u Barcelonu za gotovo 161 milijuna eura.

[su_premierleague]

Ipak, Liverpoolov bankovni dug povećao se s 25 milijuna na 76 milijuna eura za ulaganja u infrastrukturu i igrače. Ali u klubu kažu da će na kraju sezone Kloppu i dalje dopustiti nove transfere i ulaganja u momčad. Liverpool trenutno zauzima treće mjesto u domaćoj ligi a pred plasmanom su u 1/4 finale Lige prvaka nakon što su u prvom susretu slavili protiv Porta rezultatom 5-0.

Kao novi igrači Liverpoola od ljeta spominju se Christian Pulisic i vratar Rome Alisson.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!