NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKI TRANSFER: Skauti Chelseaja pratili zvijezdu Milana na derbiju protiv...

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Skauti Chelseaja pratili zvijezdu Milana na derbiju protiv Intera u nedjelju!

Prema pisanju talijanskih medija, skauti Chelseaja su pratili nastup zvijezde AC Milana Alessija Romagnolija na velikom gradskom derbiju protiv Intera u nedjelju navečer.

Chelsea želi Romagnolija

23-godišnjak je nosio kapitensku traku protiv najvećeg rivala, te je odigrao svih 90 minuta, a iako je on pružio dobar nastup, njegov tim je na kraju poražen rezultatom 1-0.

[su_bet365_koeficijenti]

Kako navodi Calciomercato, talijanskog reprezentativca su na San Siru pratili predstavnici Chelseaja, te bi već u zimskom prelaznom roku moglo doći do njegovog transfera na Stamford Bridge. Romagnoli se nedavno povezivao sa odlaskom u Manchester United, čiji trener Jose Mourinho također želi pojačati defanzivni dio svog tima.

Pred Sarrijem i ‘Plavcima’ je svakako uzbudljiv zimski prelazni rok. Novi trener londonskog kluba je jako dobro upoznat sa igračima iz Serije A, s obzirom da je u Italiji proveo cijelu trenersku karijeru prije nego što je stigao na klupu Chelseaja proteklog ljeta, kada je zamijenio svog sunarodnjaka Antonija Contea. Ipak, dovođenje Romagnolija neće biti nimalo lak zadatak za upravu kluba, s obzirom da ga Milan ne planira pustiti za cifru manju od 50 miliona eura.

Pored novog centralnog defanzivca, Sarri također želi i novog napadača, a engleske novine Daily Mail danas su objavile kako su glavne mete kada je u pitanju ta pozicija Mauro Icardi, te ovosezonska senzacija Krzystof Piatek. Icardi je svakako prvi izbor talijanskog stručnjaka, ali Inter će zasigurno za njega tražiti preko 100 miliona eura, te je sve izgledniji dolazak Piateka iz Genoe. Poljski napadač je u nevjerovatnoj formi, postigao je čak 13 golova u samo devet nastupa ove sezone. 23-godišnjak je trenutno na radaru brojnih europskih velikana, uključujući i španjolskog prvaka Barcelonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!