NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKI TRANSFER: Zvijezda Barcelone prisustvovala večeri sa igračima Arsenala!

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Zvijezda Barcelone prisustvovala večeri sa igračima Arsenala!

Navijači Arsenala su uvjereni kako će zvijezda Barcelone Ousmane Dembele potpisati za njihov klub nakon što je mladi francuski reprezentativac fotografisan na večeri zajedno sa Pierre-Emerickom Aubameyangom i još nekoliko igrača ‘Topnika’.

Dembele večerao sa igračima Arsenala

Španjolski mediji su prije nekoliko dana objavili informaciju kako je Dembele zabrinut za svoju budućnost u dresu Barcelone nakon što je katalonski klub doveo Malcoma iz Bordeauxa, te je navodno zatražio odlazak.

[su_bet365_koeficijenti]

On je trenutno na produženom odmoru nakon što je sa ‘Trikolorima’ osvojio Svjetsko prvenstvu u Rusiji, a u posljednjih par dana uzbudio je navijače Arsenala putem društvenih medija. Naime, na instagramu je lajkovao nekoliko objava vezanih sa londonski klub, a prošlog tjedna je čak i komentarisao objavu napadača Arsenala Alexa Iwobija.

Ipak, najveći dokaz da je u kontaktu sa igračima Arsenala je fotografija koju je objavio otac Aubameyanga na svoj instagram profil, a na kojoj su Ousmane Dembele, Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan i novi igrač Arsenala Matteo Guendouzi. Dembele je sa Aubameyangom igrao u Borussiji Dortmund, te su njih dvojica ostali u dobrom odnosu, dok sa Lacazetteom dijeli svlačionicu u reprezentaciji Francuske.

[su_vegas]

Dembele, po mišljenju mnogih, nije imao pretjerano uspješnu prošlu sezonu u dresu Blaugrane, u koju je stigao iz Borussije prošlog ljeta za čak 115 miliona eura. Nakon što je propustio prvi dio sezone zbog povrede, u drugom je upisao ukupno 23 nastupa u svim takmičenjima, te postigao četiri gola i podijelio osam asistencija.

Uprkos svemu ovome, predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu krajem prošle sezone na pitanje o mogućem odlasku Francuza rekao je: “Dembele ne ide nigdje. On i Coutinho su naše velike investicije, jako su važni za naš projekt i mnogo očekujemo od njih. Coutinho je igrao često u posljednja četiri mjeseca, ali Dembele je mlad igrač i talentiran, od njega također očekujemo sjajne stvari. Sljedeća sezona će biti drugačija za njega. Nije lako igrati u Barci u prvoj sezoni, jer stil nogometa ovdje je drugačiji od stila koji preferiraju drugi timovi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!