NaslovnicaVijestiSPREMAN NA SVE: Griezmann je toliko želio preći u Barcelonu da se...

SPREMAN NA SVE: Griezmann je toliko želio preći u Barcelonu da se odlučio i na OVAJ potez!

Vrlo zanimljiva vijest dolazi iz Katalonije. Katalanski sportski dnevnik Sport danas je objavio vijest da su se predstavnici Barcelone sastali sa agentom odnosno agenticom Antoine Griezmanna, kako bi dovršili sitnice oko njegovog ugovora.

Griezmann je toliko

Napadač Atletico Madrida za svog agenta je angažovao svoju sestru Maud, koja je uspjela izboriti vrlo dobre uvjete za njezinog „štićenika”, koji će po svemu sudeći uskoro postati član katalonskog velikana.

>> OD DJEČAKA DO LEGENDE: Evo što je Atletico Madrid pripremio za Torresovu posljednju utakmicu u klubu

Griezmann će potpisati petogodišnji ugovor s Barcelonom, koji će mu donositi 15 milijuna eura godišnje. To znači da će od njega biti bolje plaćan samo prvi superstar  ekipe Lionel Messi, ali i da će Francuz imati isti primanja kao i Luis Suarez.

Osim toga, Griezmann će dobiti određeni dio novca pri potpisivanju ugovora koji nije poznat. Ugovor će imati nekoliko različitih klauzule, koje će biti isplaćivane u zavisnosti od njegovih nastupa i osvojenih trofeja.

[su_bonus]

Zanimljivo, Atletico se do zadnjeg dana nadao da će Grizmann ostati u Madridu te su mu nudili plaću veću nego što će dobiti od Barce. U Madridu su mu nudili 20 miliona eura godišnje no Francuz je odbio ponudu zbog većih izazova u karijeri. On bi danas treba i zvanično obavijestiti klub o svojoj namjeri za odlaskom u Barcelonu nakon zadnje utakmice u sezoni protiv Eibara.

[su_live_koeficijenti_v2]

Za sada, međutim, još nije poznato da li će Barcelona aktivirati njegovi otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura – odmah, ili nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!