NaslovnicaVijestiSpreman sam da oborim svoj rekord ponovo, izjavio je Buffon

Spreman sam da oborim svoj rekord ponovo, izjavio je Buffon

Spreman sam da oborim svoj rekord ponovo, izjavio je Buffon. Vratar Juventusa je uvjeren da će opet oboriti svoj vlastiti rekord – koji je postavljen u nedelju pobjedom nad Torinom – istovremeno se zahvaljuje svojim suigračima za pomoć u njegovom podvigu.

Spreman sam

Gianluigi Buffon je dao podršku samom sebi u svom nedavnom postizanju rekorda gdje je 974 minute bez primljenog pogotka u Seriji A.

38-godišnji veteran je razbio 22-godišnji rekord kojeg je prethodno držao bivši golman AC Milana, Sebastiano Rossi, a Juvetnusova pobjeda nad rivalima Torinom u nedelju ih je poslao šest bodova prednosti u odnosu na pratioca Napolija, ali Napoli se vratio na tri boda pobjedom protiv Genoe.

I unatoč fenomenalnom uspjehu, Buffon je bio brz i podijelio slavu sa vojim suigračima iz Juventusa, istovremeno pokazujući na svoju dugovječnost – kao i na druge golmanske legende – i njegovu tajnu uspjeha.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Casillas i ja smo bili jako pametni što smo postali golmani. Činjenica da smo još uvijek ovdje znači da smo učinili nešto izvanredno”, rekao je Buffon.

“Uvijek sam dao svoj maksimum, a na treneru je da odluči šta je najbolje za ekipu da bi pobijedila.”

“Moj rekord? Ja sam sretan što sam ovo mogao podijeliti sa svojim suigračima u Juventusu. Već sam se vratio na 42 minute i spreman sam da ga ponovo oborim.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!