NaslovnicaVijestiSpremni ponuditi i više od 50 milijuna: Dva velikana prate razvoj situacije...

Spremni ponuditi i više od 50 milijuna: Dva velikana prate razvoj situacije Alexis Sancheza u Arsenalu

Spremni ponuditi i više od 50 milijuna. Dva velikana prate razvoj situacije Alexis Sancheza u Arsenalu. Alexis Sanchez bi mogao biti pokretač borbe između Manchester Cityja i Juventusa u ponudama od preko 50 milijuna funti, ako ne bude potpisao novi ugovor sa Arsenalom, prema pisanju Daily Mirrora.

Spremni ponuditi

Čileanski plejmejker je bio u pregovorima sa topnicima oko novog ugovora od kolovoza, no u izvješću se tvrdi da je igrač želio porast u svom već unosnom ugovoru od 130.000 funti tjedno.

27-godišnjak će imati samo godinu u svom starom ugovoru kada dodje kraj sezone, a Arsenal želi da ga zadrži na Emiratesu najmanje još tri godine.

Razgovori između njih traju još od ljeta, a Čileanac je svjestan da će mu sljedeći ugovor biti najveći u karijeri, a rečeno je da želi da mu se to ogleda u njegovoj plaći.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, on još uvijek treba da prihvati nove uvjete u sjevernom Londonu, a kašnjenje je samo upozorilo Manchester Cityja i Juventusa, koji su pratili svu ovu situaciju i spremni su da šalju ponude ukoliko Sanchez ne potpiše novi ugovor.

Sanchez je ovu sezonu počeo u dobroj formi, gdje pronalazi veliku slobodu kroz sredinu terena, što je držalo napadača Olivier Girouda uglavnom na klupi.

Do sada je uspio da postigne šest golova u 11 nastupa, stvarajući 24 šanse za svoje suigrače u procesu, a pored toga Arsenal želi da veže i Mesut Ozila koji je također još uvijek u pregovorima.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!