NaslovnicaVijestiLiverpool plaća otpusnu klauzulu od 7 milijuna funti za pojačanje koje stiže...

Liverpool plaća otpusnu klauzulu od 7 milijuna funti za pojačanje koje stiže iz Bundeslige!

Liverpool je navodno zainteresiran za potpis braniča Schalkea Malicka Thiawa.

Liverpool plaća otpusnu

Ovaj je 18-godišnjak igrao prilično dobro za omladinski tim Bundeslige ove sezone, postigavši ​​devet golova i pružviši asistenciju u 23 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima. Thiaw je debitirao za prvu momčad za Schalke nekoliko tjedana unazad, kada je u igru ušao protiv Hoffenheima u utakmici koja je završila 1-1. Bio je i neiskorištena zamjena u njihovom meču DFB Pokala protiv Bayerna iz Münchena.

Prema Mirroru, Liverpool promatra ljetni transfer za Thiawa koji ima otpusnu klauzulu od 7 milijuna funti. Izvještaj također tvrdi da Schalke razgovara s tinejdžerom oko novog dogovora koji bi imao višu klauzulu.

Thiawijevi nastupi za omladinski tim Bundeslige bili su prilično dobri i postoji lijepa šansa da ga češće predstave za seniorski tim u narednim sezonama.

Pod uvjetom da Redsi uspiju potpisati 18-godišnjaka, najvjerojatnije će završiti na klupi ili u omladinskoj reprezentaciji. Stoga bi Thiawu bila prikladnija opcija da ostane u Schalkeu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!