NaslovnicaVijestiSpursi ludi za igračem Real Madrida: Žele ga dovesti početkom siječnja

Spursi ludi za igračem Real Madrida: Žele ga dovesti početkom siječnja

Spursi ludi za igračem Real Madrida. Sigurno dosta špekulacija koje okružuju Real Madridovog Iscoa u posljednjih nekoliko tjedana, a još jedan klub se pridružio utrci za njegovim potpisom.

Spursi ludi

Manchester United je također povezan sa Španjolce, ali njegova destinacija bi mogla biti još jedan klub iz Premier lige.

Prema pisanju Marce, Spursi su ludi za potpisivanjem ovog veznjaka i žele da naprave svoj potez u siječnju.

Isco se bori za početnu postavu u timu na Bernabeuu i Mauricio Pochettino je svjestan da će biti dosta klubova koji će njuškati oko ovog igrača sljedećeg ljeta.

Dakle, on očajnički želi dovesti 24-godišnjaka ove zime, gdje će se suočiti sa manjom konkurencijom za njega.

Daniel Levy je podijelio Pochettinovo mišljenje i vjerojatno će dati menadžeru sredstva da bi mogao završiti taj potez u što kraćem mogućem roku.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ovaj tjeda, Isco je uvidio da bi možda trebao napraviti taj potez da spasi svoju karijeru, koja u ovom trenutku stagnira u Real madridu.

“Ja praktički nisam igrao dva mjeseca”, rekao je Isco za Marcu.

“Teško je kada trenirate dobro, a trener vas ne stavi u postavu.”

“Ali, na kraju, to je moja greška. Na kraju sam ja odgovoran. Želim vidjeti gdje se mogu popraviti da bi došao u početku postavu.”

“Neću popustiti, jednostavno znam da će biti uspjeh, ali samo ne znam da li će to biti u Madridu. Nadam se, ali ako ne, uspjet ću u drugom klubu.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!