NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ronaldo u 57. minuti protiv Luksemburga napravio potez zbog kojeg ga...

(VIDEO) Ronaldo u 57. minuti protiv Luksemburga napravio potez zbog kojeg ga mnogi kritiziraju

Portugal je nakon prvog kola kvalifikacija za Euro 2024. ostvario pobjedu protiv Lihtenštajna rezultatom 4:0. U drugom kolu, Portugal je gostovao kod Luksemburga i ostvario uvjerljivu pobjedu od 6:0 nad domaćinom.

U prvom poluvremenu utakmice, Portugal je brzo preuzeo kontrolu nad igrom i s lakoćom je postigao čak četiri pogotka, u 9. i 31. minuti strijelac je bio Cristiano Ronaldo, dok su Joao Felix (15. minuta) i Bernardo Silva (18. minuta) također doprinijeli u stvaranju velike prednosti.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U drugom poluvremenu, Portugal je nastavio dominirati te su Otavio (77. minuta) i Leao (89. minuta) postigli preostala dva pogotka, što je rezultiralo konačnim rezultatom 6:0 u korist Portugala.

Unatoč uvjerljivoj pobjedi Portugala, Cristiano Ronaldo privukao je kritike zbog svog poteza u 57. minuti utakmice, za koji je dobio žuti karton.

U tom trenutku, Portugal je već imao veliku prednost od četiri gola, međutim, Ronaldo je na prilično naivan način pokušao iznuditi slobodan udarac na samom rubu kaznenog prostora, bez ikakvog kontakta s protivničkim braničem, te je pao. Sudac Petrescu je zbog toga upozorio kapetana Portugala i pokazao mu žuti karton.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!