NaslovnicaVijestiSramotan potez igrača Ajaxa na utakmici!

Sramotan potez igrača Ajaxa na utakmici!

Joel Veltman, nogometaš Ajaxa iz Amsterdama, napravio je sramotan potez na utakmici protiv Sparte iz Rotterdama, posluživši se nesportskim trikom i gestom koji nikako ne priliči kodeksima fair playa.

sramotan potez

Utakmica između Ajaxa i Sparte donijela je očekivani trijumf “kopljanika” (2:0), ali je sjenu na pobjedu bacio je sramotan potez defanzivca domaćeg kluba.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Joel Veltman je napravio potez o kome se poslije meča više govori nego o trijumfu Ajaxa, a da nevolja bude veća radi se o zamjeniku kapetana amsterdamske momčadi i nizozemskom reprezentativcu. U jednom napadu Bernard Traore je ostao ležati nakon sudara s protivničkim igračem, lopta je došla do Veltmana, koji je pokazao rivalima da stanu, jer Traore leži, a kada su se oni zaustavili – on je krenuo u prodor ka golu i centrirao!

Ajax nije postigao gol iz ove akcije, ali i pored toga Veltman zaslužuje osudu zbog ovakvog poteza koji ne priliči nogometašu višestrukog prvaka Europe.

Našao je Veltman na udaru svih, a danas je uputio i ispriku zbog svog postupka.

“Želim se osvrnuti na svoje ponašanje na jučerašnjoj utamici protiv Sparte. Želim se ispričati svima, posebno Ivanu Caleru (igraču Sparte). Nisam trebao to napraviti, a dogodi se vruće glave. Stvarno nesportska gesta. Još jednom, oprostite”, poručio je Veltman.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!