NaslovnicaVijestiSramotna izjava Edena Hazarda na račun saigrača

Sramotna izjava Edena Hazarda na račun saigrača

27-godišnjak odigrao je prvu utakmicu od početka pod vodstvom Antonio Conte, a javnost je na noge podigla sramotna izjava veznjaka Chelseaja Edena Hazarda.

Sramotna izjava

Proteklog vikenda Chelsea je u gostima kod Liverpoola odigrao neriješeno, a Plavci su na Anfieldu došli do boda pri kraju utakmice.

Od samog početka utakmice Redsi su imali utakmicu u svojim rukama. Kada je Mohamed Salah zabio za vodstvo Liverpoola, a Plavci su uspjeli doći do izjedačenja kada je zabio igrač koji je ušao sa klupe Willian.

Na Anfieldu Chelsea je igrao dosta defanzivno, a mnogi su se iznenadili kada su vidjeli u početnoj postavi Danny Drnikwatera.

[su_live_koeficijenti]

Tom odlukom je bio iznenađen i Eden Hazard, jer nakon utakmice Belgijanac nije bio zadovoljan zbog toga što je Drinkwater u početnoj postavi.

Eden Hazard je navikao da igra rame uz rame sa Fabregasom u veznom redu, ali ipak trener Chelseaja Aontonio Conte je želio da njegova momčad bude defanzivnija tu utakmicu.

“Mi smo promjenili svoj sistem igre. Danny Drinkwater bio je na terenu, te smo igrali defanzivno”, rekao je Eden Hazard, te dodao:

“Morata je bio jedini igrač u napada s kojim sam mogao nešto napraviti. Ako smo željeli već pobjedu onda Danny nije trebao igrati, te smo jedino Alvaro i ja mogli nešto učiniti u napadu.”

“Zbog toga što Drinkwatera nije bilo pokušavao sam svaki put proći proći protivnika, u prvom poluvremenu smo to dobro čini. U drugom to je postalo još složenije, a postigli smo i gol, tako da sam sretan”, rekao je Hazard.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!