NaslovnicaVijestiSramotno simuliranje Ramosa

Sramotno simuliranje Ramosa

Real Madrid je savladao Šaktar sa 4-0 na svom Bernabue.

simuliranje Ramosa

Real je poveo u 30. minuti preko Karima Benzeme, a Cristiano Ronaldo je dva puta bio precizan sa bijele tačke u 55. i 63. minuti.. U 81. minuti Cristiano Ronaldo je postigao hat-trick.

A zanimljiv momenat na meču je bio kada je Sergio Ramos u 33. minuti kod prekida sramotno simulirao kako bi iznudio penal za svoj tim, ali nije uspjeo.

Mnogi već ismijavaju simuliranje Ramosa po društvenim mrežama.

Zanimljiv podatak jeste da je Cristano Ronaldo u 304 utakmice za Real postigao 321 gol, a Raul je u 741 utakmici postigao 323 gola.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!