NaslovnicaVijestiSrbin treći najskuplji igrač u povijesti?

Srbin treći najskuplji igrač u povijesti?

Sergej Milinković-Savić na meti je PSG-a i mogao bi postati treće najskuplje pojačanje u povijesti nogometa, a ujedno i treće najskuplje PSG-a jer su dva najskuplja pojačanja ikada Neymar Junior i Kylian Mbappe koji su ovo ljeto pojačali klub iz Pariza.

srbin treći najskuplji
srbin treći najskuplji

Kako piše talijanski list Corriere dello Sport, Milinković-Savić na meti je PSG-a i velika je želja trenera Emeryja. Može se reći kako je PSG iznimno dobar na svim pozicijama, samo mu je centralni dio nešto slabiji jer na poziciji centralnog veznog imaju samo Verrattija i Rabiota. Mladi 22-ogodišnji Srbin jedan od od najtalentiranijih veznjaka u Italiji te po transfermarktu najskuplji igrač Lazija.

Mladi Srbin ove je sezone odigrao 1637 minute u dresu Lazija, a pri tome je upisao 7 golova te 3 asistencije i može se reći kako je uz Immobilea i de Vrija najbolji igrač Lazija, ali i definitivno ponajbolji vezni igrač u Italiji ove sezone, a tek su mu 22 godine i ne čudi da je na meti kluba koji hitno treba vrhunskog veznjaka za knock-out fazu Lige prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Lazio konačno ima momčad s kojom imaju želju napadati poziciju koja bi im osiguravala Ligu prvaka i naravno da igrača poput Milinkovića Savića ne bi dali za ‘sitne’ novce. No, cijena od 170 milijuna eura zvuči zaista previše. Do sada je najskuplji transfer iz Serie A bio onaj Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United za 105 milijuna eura.

Jorge Mendes posreduje transfer?

Kako pišu mediji iz Italije – potencijalni transfer Milinkovića-Savića u Pariz posreduje superagent Jorge Mendes koji je najpoznatiji po tome što je ujedno agent Cristianu Ronaldu, Joseu Mourinhu, Jamesu Rodriguezu, Diegu Costi, Angelu Di Mariji, Bernardu Silvu, Otamendiju, Andreu Gomesu, Edersonu te mnogim drugima..

[su_live_koeficijenti]

Ono što je zanimljivo u ovoj priči je to da Jorge Mendes i njegova agencija ne zastupaju Sergeja Milinkovića Savića. Njegov agent je Mateja Kežman, ali za potrebe ovakvog iznimno skupog i kompleksnog transfera o kakvom se piše potreban je iskusniji i veći ‘igrač’ od Kežmana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!