NaslovnicaVijestiSrna otkrio zašto je odbio Barcelonu

Srna otkrio zašto je odbio Barcelonu

Darijo Srna, desni bek i kapetan Shakhtara, odbio je ponudu Barcelone, te odlučio da ostane u ukrajinskom klubu.

odbio

Ponuda Barcelone stiže jednom u karijeri, a hrvatski internacionalac Darijo Srna je odlučio da je odbije. Kapetan Shakhtara je odlučio i poslije 13 godina ostane vjeran “rudarima”.

“Moje srce pripada Shakhtaru. Ostajem ovdje. Jako sam sretan zbog takve odluke. Slušao sam srce, koje mi je reklo da bi trebalo ostati u Donjecku. Donio sam pravu odluku, a ponudu Barcelone nečudi komentarišem. To bi bilo neprofesionalno”, rekao je Srna.

U katalonskom klubu su ga vidjeli kao zamjenu za Aleixa Vidala, koji je došao iz Seville, ali nije ispunio očekivanja, pa je Sergi Roberto prekomandovan na poziciju desnog beka.

Srna je u svojoj profesionalnoj karijeri nastupao još za Hajduk, a iz Splita se u Donetsk preselio još prije 13 godina. Dres “rudara” je oblačio čak 513 puta, što ga čini igračem sa najviše nastupa u Shakhtarovoj povijesti, a postigao je 49 golova.

Darijo Srna sa “rudarima” je osvojio preko 20 trofeja, a od nacionalnog dresa oprostio se poslije Europskog prvenstva u Francuskoj. Dres reprezentacije Hrvatske oblačio je 134 puta, postigavši 22 gola. Posljednjih mjeseci govorio je kako ima želju da karijeru završi u Shakhtaru.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!