NaslovnicaVijestiŠta će biti sa Maurom Icardijem - transfer ili novi ugovor?

Šta će biti sa Maurom Icardijem – transfer ili novi ugovor?

Icardi ove sezone igra u životnoj formi, pa se s razlogom postavlja pitanje o sudbini sjajnog golgetera – transfer ili novi ugovor sa Interom?

transfer ili novi ugovor

Milanski Inter uskoro će obnoviti ugovor s kapetanom Maurom Icardijem, plašeći se velikog interesa Real Madrida.

Argentinskom golgeteru suradnja s neroazzurima ističe 30. srpnja 2021. godine, ali je postojeća klauzula od 110 milijuna eura, prema procjeni čelnika milanskog kluba, mala u odnosu na igre koje pruža ove sezone.

[su_no1forfootball]

Pogotovo kada se uzme u obzir stanje na tržištu, transferi poput Neymarovog za 222 milijuna eura i Kyliana Mbappea za 180 milijuna u PSG, kao i Ousmanea Dembelea za 105 milijuna u Barcelonu.

Prema specijaliziranoj web stranici za transfere i procjene vrijednosti igrača, Transfermarkt, Icardi je trenutno procijenjen na 50 milijuna eura.

Bivši Griezmannov menadžer: Evo do kada će Antoine ostati u Atleticu!

Transfer glasine: Fellaini na meti velikog kluba, Everton za trenera dovodi legendarnog Nijemca, Dembele ima ponudu velikana

Zanimljivo je da je Icardi prošle i 2015. godine obnavljao ugovor s Interom, a trenutno je najplaćeniji u timu sa 4,5 milijuna eura i to bez velikih bonusa koji mu slijede za dobar učinak na terenu.

Icardi je nedavno izjavio da je sretan u Interu, ali glasine o interesu Reala natjerale su rukovodstvo trostrukog prvaka Europe da poduzme mjere da ga zadrži.

On je i ove sezone jako produktivan, sa 13 golova u Serie A drugi je strijelac prvenstva, iza napadača Lazija Cira Immobilea.

Argentinac je u Inter stigao 2013. godine iz Sampdorije, a Inter je klubu iz Genove platio 6,5 milijuna eura za 50% prava na igrača.

Za Inter je odigrao 159 utakmica u svim natjecanjima, te postigao 91 gol i zabilježio 23 asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!