NaslovnicaVijestiHRVATSKA - SRBIJA: Evo šta je odgovorio selektor Srbije

HRVATSKA – SRBIJA: Evo šta je odgovorio selektor Srbije

Izvučeni su svi parovi za Svjetsko prvenstvo koje se će se održati u Rusiji. Selektor Srbije je imao interesantno pitanje od strane novinara.

selektor Srbije

Naime, novinari su upitali selektora Srbije Mladena Krstajića šta da se zadesila reprezentacija Hrvatske u njihovoj grupi. Reprezentacija Srbije se našla u E grupi, gdje je jedan od veliki favoriti Brazil, te pored njih Švicarska i Kostarika.

Mladen Krstajić tvrdi da je Brazil apsulutni favoriti u njihvoj grupi, te da se njegova reprezentacija uz Kostariku i Švicarsku može boriti za drugo mjesto.

[su_live_koeficijenti]

“Dobili smo grupu, ona je ispala takva da niti je možemo precijeniti, a ni podcijeniti. Znamo svi dobro da je Brazil favorit, kao što je to u grupi tako je i na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Krstajić, te nastavio:

“Zbog toga mislim da ćemo se mi uz Kostariku i Švicarsku boriti za drugo mjesto. Ovo će biti veoma zanimljivo, a ne treba se predati odma na početku. Srbija je samim plasmanom napravili veliku stvar.”

“Protiv Brazila igramo posljednji meč u grupi, ali ipak ne mislim da će to biti jedina zanimljiva utakmica. Ovdje će biti svaka posebna.”

[su_tenis_live_streaming]

“Za nas je bitno da se dobro pripremimo za ono što nas čeka u Rusiji. Bitno je da napravimo dobru atmosferu u momčadi, te da predstavimo Srbiju na najbolji način.”

Upitali su novinari šta da su se Srbija i Hrvatska našle u istoj grupi.

“Nema veze ni da smo izvukli Hrvate, to bi bilo u redu. Nisam onaj koji to gleda kroz politiku, već samo kroz sport”, tvrdi Krstajić, te dodaje:

“Mi ne bismo tamo ratovali, već bi igrali nogomet!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!