NaslovnicaVijestiReakcija Cristiana Ronalda nakon što je saznao da nije u najboljih 10...

Reakcija Cristiana Ronalda nakon što je saznao da nije u najboljih 10 igrača na svijetu

MEĐUNARODNA federacija za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) nedavno je objavila popis deset najboljih nogometaša u 2023. godini, iznenadivši mnoge isključenjem Cristiana Ronalda. Portugalski nogometaš nije skrivao svoje nezadovoljstvo ovim izborom te je putem emotikona izrazio svoje mišljenje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ronaldo trenutno nastupa za Al Nassr u Saudijskoj Arabiji, a tijekom ove kalendarske godine postigao je najviše golova među svim nogometašima na svijetu – ukupno 53. Stoga je vjerojatno osjećao da zaslužuje biti uvršten među najbolje igrače. Na popisu najboljih nogometaša u 2023. godini prednjači Erling Haaland, s Kylianom Mbappeom na drugom mjestu i Lionelom Messijem na trećem.

Najboljih deset igrača na svijetu prema IFFHS-u

1. Erling Haaland (Manchester City, Norveška)
2. Kylian Mbappe (PSG, Francuska)
3. Lionel Messi (Inter Miami, Argentina)
4. Rodri (Manchester City, Španjolska)
5. Jude Bellingham (Real Madrid, Engleska)
6. Kevin de Bruyne (Manchester City, Belgija)
7. Harry Kane (Bayern, Engleska)
8. Bernardo Silva (Manchester City, Portugal)
9. Vinicius Junior (Real Madrid, Brazil)
10. Lautaro Martinez (Inter, Argentina)

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!