NaslovnicaVijestiŠta je Salah radio ispred svlačionice Brightona

Šta je Salah radio ispred svlačionice Brightona

Liverpool je jučer u okviru 15. kola savladao ekipu Brightona rezultatom 5-1, a nakon utakmice se dogodila jedna zanimljva situacija, te se mnogi pitaju sta je Salah radio kod svlačionice Brightona.

salah radio

Naime, nakon utakmice dva nogometaša Brightona, koji kako se čini su veliki fanovi Egipćanina, te su oni zatražili od njega autogram nakon utakmice.

A naravno Salah im je ispunio tu želju..

Svojim sjajnim nastupima već je počeo otplaćivati cifru od 42 miliona eura, za koliko ga je Liverpool doveo proteklog ljeta iz Rome. Ukoliko nastavi u ovom ritmu, nema sumnje da će biti proglašen igračem sezone u Premier ligi.

[su_live_koeficijenti]

Čak i oni najoptimističniji navijači Liverpoola nisu mogli ni zamisliti da će Salah nakon 13 odigranih utakmica u Premier ligi imati više postignutih golova od igrača kao što su Harry Kane, Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Romelu Lukaku, Alvaro Morata i Alexandre Lacazette.

On je zasigurno najbolje pojačanje u ligama petice proteklog ljeta.

Međutim, nije uvijek bilo sve ovako bajno za brzonogog Egipćanina u njegovoj karijeri. Mučio se za minutažu u Chelseaju pod vodstvom Josea Mourinha nakon što je stigao u klub početkom 2014. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!