NaslovnicaVijestiDjibril Cisse otkrio šta je Steven Gerard rekao igračima na poluvremenu utakmice...

Djibril Cisse otkrio šta je Steven Gerard rekao igračima na poluvremenu utakmice finala Lige prvaka protiv Milana!

25. maj 2005., uvijek će biti poseban dan za navijače Liverpoola. Na sve trofeje koje je klub osvojio tijekom svoje bogate povijesti navijači su ponosni, ali te noći u Istanbulu desilo se nešto posebno, a slika Stevena Gerrarda kako diže trofej Lige prvaka jednostavno je ikonasta.

Vodio je Milan 3-0 na poluvremenu nakon što su Paolo Maldini i Hernan Crespo (2) doveli Milan u veliku i gotovo nedostižnu prednost. U Milanu se titule već slavila, nogometaši Milana vladali su terenom, Liverpool je izgledao nemoćno.

Ono što se dešavalo na poluvremenu je uvijek interesovalo navijače Liverpoola. Tih 15 minuta su preokrenuli tok mečaa. Cisse je već govorio o tome prošle godine, no sada je, u intervjuu za RMC Sport, detaljnije prenio Gerrardovu poruku nogometašima.

>> KAKAV LUĐAK! Nicklas Bendtner slomio vilicu taksisti u Kopenhagenu!

Recimo samo da sada i nije teško zamisliti zbog čegaa su igrači Liverpoola tako dobro odigrali ostatak meča.

“Stevie je ustao i rekao da je Liverpool sve što ima, to je njegov klub, da živi za ovaj klub i da želi kada je već tako blizu da poveća broj trofeja u prostorijamaa Liverpoola”, rekao je Cisse

[su_premierleague]

“Rekao je da ako ga poštujemo i ako ga volimo kao kapetana,da se moramo sabrati i vratiti se u utakmicu. On zatim postiže prvi gol, izbori jedanaesterac, odigraaa fantastično drugo poluvrijeme, završi utakmicu kao desni bek.”

“Imao je ludu i sjajnu utakmicu iza sebe – ali ja ću ga po tom poluvrijemnu zauvijek pamtiti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!