NaslovnicaVijestiŠta je uradio Jose Mourinho kada je Lukaku htio da izvede drugi...

Šta je uradio Jose Mourinho kada je Lukaku htio da izvede drugi penal protiv Benfice

Šta je uradio Jose Mourinho kada je Lukaku htio da izvede drugi penal protiv Benfice! Romelu Lukaku kao iz snova je započeo avanturu na Old Traffordu. On je postigao 11 golova na isto toliko susreta te je najbolji strijelac Uniteda u ovom trenutku. Ali napadač kojije stigao iz Evertona za 75 miliona eura, u zadnje vrijeme igra veoma loše.

Šta je uradio Jose Mourinho

Lukaku je zadnji gol za Crvene đavole postigao protiv Crystal Palacea u septembru mjesecu a nakon reprezentativne pauze on je u seriji od šest mečeva bez postignutog gola. Zapravo, utakmica protiv Benfice u kojoj nije također postigao gol, bila je šesta u nizu.

Lukaku je imao priliku da postigne pogodak kada je Unitedu 10 minuta prije kraja utakmice dosuđen jedanaesterac. Antony Martial koji je ranije u vom meču promašio jedan penal nije bio u igri, te je Lukaku mislio kako će on biti taj koji će izvesti najstrožiju kaznu ovoga puta.

>> Juventus postavio monstruoznu otpusnu klauzulu u Dybalin novi ugovor

Međutim, Lukaku je ostavio loptu i otišao i kaznenog prostora, nakon što mu je Ander Herrea prišao i nešto rekao na uho. Herrea se pripremao da izvede penal ali je onda do njega iznenađujuće prišao Blind, nešto mu rekao na uho nakon čega je Herrera otišao a Blind izveo najstrožiju kaznu i postigao pogodak.

[su_no1forfootball]

Na pres konferenciji poslije meča, novinare je zanimalo šta se dešavalo prilikom pripreme za izvođenje jedanaesterca, na što je Mourinho odgovorio: “Ja sam menadžer, ja donosim odluke. Lukaku je ndavno promašio penal, a ja sam samo želio da sljedeći penal koji bude izvodio bude bez pritiska, u već dobijenoj utakmici, što ovoga puta nije bilo tako. Ovo je Liga prvaka, osvojili smo 12 bodova ali još nismo obezbjedili plasman u osminu finala. Svaki gol je vvažan, upravo zbog toga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!