NaslovnicaVijestiŠta se dešava u Londonu? Chelsea sprema optužnicu protiv Diega Coste

Šta se dešava u Londonu? Chelsea sprema optužnicu protiv Diega Coste

Šta se dešava u Londonu? Chelsea sprema optužnicu protiv Diega Coste! Status Diega Coste u Chelseaju postaje vrlo ozbiljan problem, što uveliko utječe na predstave trenutačnih engleskih prvaka u Premier ligi. Brazilac nije prešao u Madrid ovog ljeta, ali zbog potpunog prekida komunikacije s trenerom, on već dva mjeseca boravi u Brazilu i odbio je na poziv kluba da se vrati i ispuni svoje ugovorne obaveze.

Chelsea sprema optužnicu protiv Diega Coste

Chelsea je prijavio  Costu za nastupe Engleskom prvenstvu, ali ga Antono Conte nije uvrstio na  popis igrača koji će imati pravo igrati u Ligi prvaka. Časopis Telegraph izvještava da menadžment Chelsea gubi strpljenje s Costom i čak misle kako će Costu tužiti sa nevjerovatnih 50 milijuna funti zbog kršenja ugovornih obaveza.

U Chelseaju traže da se Costa vrati u klub unatoč svađi sa Antonio Conteom,  iako je Italijan već prije nekoliko mjeseci rekao španjolskom reprezentativcu da više ne računa na njega.

>> Wenger: Odbio nas je ali ćemo ga opet pokušati dovesti

Vodstvo Chelseja kritizirano je zbog brojnih neuspjelih transfera u ovom prelazno roku, koji je okarakterisan kao neuspješan. Chelsea je izvukao kraći kraj u pokušaju kupovine igrača kao što je Romelu Lukaku, Alex Oxlade-Chamberlain i Ross Barkley, prva dvojica su odbili ponude Chelseaja te su se odlučili za prelazak u druge klubove, dok je Barkley ostao u Evertonu.

Engleski mediji izvješćuju kako je Conte razočaran sa radom uprave zbog neuspjelih transfera, a najveći krivci za to su desna ruka vlasnika Roman Abramovicha, Marin Granovskaj i direktor kluba Michael Emenalo.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!