NaslovnicaVijestiŠta se desilo kada je Conte dobio "poklon" od Josea Mourinha?!

Šta se desilo kada je Conte dobio “poklon” od Josea Mourinha?!

Na konferenciji za medije pred utakmicu FA kupa Engleske između Chelseaja i Hull Cityja, trener londonske momčadi Antonio Conte dobio je neobičan poklon.

Talijanski novinar “šaljivdžija” je Contea pokazao video na tabletu, a zatim je pokušao da mu uruči dres Manchester Uniteda s brojem jedan, svojim imenom na njemu i potpisom Josea Mourinha.

“Antonio, to je poklon vašeg novog prijatelja Josea Mourinha. Rekao je da vas voli, pogledaj ono što je napisao: ‘Tvoj prijatelj Jose.’ Možete li nam obećati da ćete sljedeći put kada se igrate protiv njega biti prijatelji? Hajde, Antonio! Možete biti prijatelji zauvijek. ”

[su_premierleague]

Conte je promatrao ekran s zbunitim osmijehom. Kad je čekao njegov odgovor, on se nasmijao i rekao: “Ne govorim ništa.”

Novinar je insitirao, pa je počeo da vadi iz torbe potpisani dres Manchester Uniteda, s imenom i prezimenom Antonija Contea i Murinjovom posvetom.

“Donio sam vam i poklon, želite li … “, počeo je novinar, kada se umiješao glasnogovornik Chelseaja: “Ovo bi možda bilo najbolje da pričeka kraj konferencije, ako je moguće, jer imamo još pitanja i malo vremena “.

Talijanski tener nije se previše obazirao.

Transfer glasine: Nabil Fekir na meti velikog kluba, James se seli u Premier ligu, Liverpool kupuje veznjaka Tottenhama

Michy Batshuayi poslao poruku za Antonio Contea nakon što je postigao dva gola za Dortmund

“Naravno, skoro da sam završio. Ovo je poklon Josea Mourinha za vas. Potpisan je i piše ‘mom prijatelju, Antoniju’ … To je poklon, u ime prijateljstva!”.

Conte se više nije smijao, a glasnogovornik je prekinuo scenu, riječima: “OK, hvala vam mnogo, sada sjedite, jer moramo nastaviti konferenciju”.

Gost iz Italije nije odustao, već je izravno upitao Contea: “Hoću li vam ostaviti dres?”.

“Zadrži ga, a možeš mi ga predati poslije”, rekao je Conte na talijanskom.

Sve je počelo prije mjesec dana kada je talijanski novinar za potrebe emisije imao više sreće. Tada je na parkingu “startovao” Mourinha i “podmetnuo” mu dres Uniteda, ali s imenom Antonija Contea.

Zbunjeni portugalski trener pristao je potpisati dres, ali tek nekoliko trenutaka kasnije shvatio je što je napisano na poleđini. Mourinho nasmiješio …

Verbalni sukob između Talijana i Portugalca započeo je u siječnju kad je Mourinho sugerirao da se Conte “ponaša kao klaun”, a odgovor sa Stamford Bridgea bio je da je bivši trener “senilan”.

Završni udarac šef stručnog stožera Uniteda zadao je kad je pomenuo namještanje mečeva iz vremena dok je Conte bio u Juventusu.

Manchester United će biti domaćin Chelseaju u sljedećem kolu engleske Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!