NaslovnicaVijestiLegendarni Jon Bon Jovi otkrio šta su igrači Bayerna radili noć prije...

Legendarni Jon Bon Jovi otkrio šta su igrači Bayerna radili noć prije utakmice sa Chelseajem! Da li ih je doveo u probleme sa ovom izjavom?

Bayern je potpuno razmonitrao ekipu Chelseaja (3:0) na Stamford Bridgeu i tako su vjerovatno riješili sve nedoumice oko putnika u četvrtfinale Lige prvaka. Revanš u Munchenu mogao bi biti samo formalnost.

Gostovanje u Londonu, nogometaši Bayerna, koji su se potpuno preporodili nakon odlaska trenera Nika Kovača, iskoristili su i za zabavu. I to ne nakon utakmice, nego prije velikog obračuna.

Što su Bavarci radili prije utakmice Lige prvaka otkrio nam je nitko drugi nego glazbena zvijezda Jon Bon Jovi, koji je prije nekoliko dana gostovao na radiju BBC. “U hotelskom baru uronio sam u svoje misli, a onda se pojavila cijela momčad Bayerna. Bilo je to uoči velike utakmice. Momci su pili viski i pivo i priredili odličnu zabavu. Sutradan su izašli na teren i uništili ekipu Chelseaja. Vjerojatno ću im napraviti probleme sa ovom izjavom”, kroz smijeh je rekao Jon Bon Jovi.

Lampard nakon poraza od Bayerna: Oštra lekcija za nas, oni su fantastični

Očito je da su zaba i alkohol kod nogometaša Bayerna doveli do kohezije i povezivanja u ekipi, jer smo u utorak naveče pored fantastične nogometne predstave vidjeli jedan timski duh kojeg nije bilo kod trenera Nike Kovača. Međutim, izlasci i pijančenja se ne smiju shvatiti kao dobar recept za uspješnu sportsku karijeru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!