NaslovnicaVijestiStanković: Mourinho će biti prvak sa Unitedom

Stanković: Mourinho će biti prvak sa Unitedom

Nekadašnji kapetan i rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije Dejan Stanković uvjeren je da će Jose Mourinho biti uspješan na klupi Manchester Uniteda i da ćjednog dana biti prvak Premier lige.

biti prvak

Mourinho je u svojoj prvoj sezoni na Old Traffordu došao do trofeja Community Shielda i Liga kupa, ali i dalje vodi veliku borbu za prva četiri mjesta u Premijer ligi koja vode u Ligu prvaka.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Siguran sam da će Mourinho biti prvak Engleske. On priznaje samo uspjehe, čak ne prihvaća ni djelomično dobre rezultate, posebno u klubu s velikom tradicijom kakav je United. To je jednostavno Mourinho”, rekao je Stanković za Omnisport.

>>Rio Ferdinand upozorio Jose Mourinha: To je vrlo opasno Jose, ne smiješ se tako ponašati

>>Mourinho objasnio zašto Luke Shaw ne igra za United: Razlog zbog kojeg bi Englez mogao biti na izlaznim vratima Old Trafforda

Stanković, koji je s Mourinhom surađivao u Interu dvije godine, mnogo puta isticao je da je Portugalac najbolji trener s kojim je radio tijekom karijere.

“Teško je izdvojiti jednu stvar šta Mourinha odvaja od ostalih stručnjaka, mnogo je razloga zašto je poseban. Potpuno je posvećen poslu, fokusiran na taktiku i zna kako da iz momčadi izvuče najviše, u mentalnom i fizičkom smislu. Pored toga ima pravi odnos s igračima . Mourinho je specijalan “, poručio je Stanković.

Stanković je pod vodstvom Mourinha s Interom došao do povijesne “triplete” 2010. godine, kada su osvojene titule Serije A, Lige prvaka i Kupa Italije.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!