NaslovnicaVijestiMladog Francuza ne zanima Saudijska Arabija: Ne idem tamo ni za 600...

Mladog Francuza ne zanima Saudijska Arabija: Ne idem tamo ni za 600 milijuna dnevno

Posljednjih godina Saudijska Arabija sve više ulaže u nogomet, privlačeći mnoge slavne nogometaše. Međutim, postoje brojni koji su protiv takvih transfera. Jedan od njih je i talentirani francuski nogometaš Rayan Cherki (20), koji je porijeklom iz Alžira.

Cherki očito više cijeni sportske nego financijske motive te želi graditi svoju karijeru u Europi na najvišoj razini. “Ne pada mi na pamet odlazak u Saudijsku Arabiju. Čak i da mi nude 600 milijuna dnevno, ne bih pristao. Želim igrati u Europi, ovdje uživati, a kasnije ćemo vidjeti. Možda, pred kraj karijere, razmotrim tu opciju”, izjavio je Rayan Cherki.

Cherki nije skrivao da ga privlači Saudijska Arabija s obzirom na vjeru, budući da je musliman. “To je muslimanska zemlja i to je za mene jako važno. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati s tom ligom pred kraj moje karijere”, dodao je Cherki.

Cherki, koji ima samo 20 godina, igra na poziciji veznog igrača. Ove sezone, on je neizostavan član startne postave Lyona, gdje je odigrao 31 utakmicu u Ligi 1 i Kupu Francuske. Postigao je tri gola i zabilježio šest asistencija.

Iako još nije debitirao za seniorsku reprezentaciju Francuske, Cherki je prošao kroz sve omladinske selekcije. Samo je pitanje vremena kada će dobiti poziv od izbornika Didiera Deschampsa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!