NaslovnicaVijestiSTATISTIKA KAŽE SVOJE, RONALDO NI NA MAPI! Ovo je 11 najboljih nogometaša...

STATISTIKA KAŽE SVOJE, RONALDO NI NA MAPI! Ovo je 11 najboljih nogometaša u dosadašnjem dijelu prvenstva u 5 najjačih liga!

Trenutna internacionalna pauza pomogla je mnogim klubovima da konsoliduju svoje redove prije nastavka sezone narednog vikenda. U pet najjačih liga odigrana su već četiri kola i polako se već nameću kandidati koji bi trebali voditi borbu za najvišji plasman.

na dodjeli FIFA nagrada

Ono što je zanimljivo je to da se za sada niko ne ističe od ostatka. Svi su još uvijek u nekoj fazi podizanja forme i vjerovatno je da će oni najbolji “povući” kada najviše bude trebalo. U Juventusu je Ronaldo iskoristio pauzu za poseban režim treninga u nadi da će ući u formu, dok u Španiji njegov najveći rival Messi već nemilice trese mreže.

>> Čeferin otkrio koliko su europski klubovi zaradili u prošloj godini

Isto važi za njegove dojjučerašnje suigrače Garetha Balea i Karima Benzemu, koji na početku sezone igraju veoma dobro.

Koristeći sve korisne podatke iz sezone 2018-19, statističari su u stanju bili sastaviti najboljih početnih XI iz pet najboljih europskih liga.

Nema mjesta za Ronalda nakon njegovog lošeg početak u Juventusu aa na spisku su svoje mjesto našla samo tri igrača iz Premier lige.

[su_cashout]

GK – Rune Jarstein (Hertha Berlin): 8.2

RB – Dani Carvajal (Real Madrid): 7.8
CB – James Tarkowski (Burnley): 7.5
CB – Gustavo Cabral (Celta Vigo): 7.6
LB – Marcos Alonso (Chelsea): 7.8

RM – Gareth Bale (Real Madrid): 8.2
CM – Marco Benassi (Fiorentina): 8.5
LM – Sadio Mane (Liverpool): 8.0

CF – Neymar (Paris Saint-Germain): 8.2
ST – Lionel Messi (Barcelona): 9.0
ST – Karim Benzema (Real Madrid): 8.2


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!