NaslovnicaVijestiStatistika otkrila kolike šanse Arsenal ima protiv Barcelone

Statistika otkrila kolike šanse Arsenal ima protiv Barcelone

U sjevernom Londonu nisu s velikim oduševljenjem prihvatili činjenicu da će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Barcelone.

OIR_resizer

Iako su u grupnoj fazi izgubili tri od prve četiri utakmice u grupnoj fazi, momčad Arsenea Wengera nekako se uspjela provući u drugi krug.

Topnicima će trebati čudo da se provuku i pored Barcelone. Dobra vijest za njih jest što se u posljednje vrijeme raspucao Olivier Giroud. Upravo on postigao je hat-trick u 3-0 pobjedi Topnika protiv Olympiacosa u Ateni prošlu srijedu.

Upravo zahvaljujući toj lavovskoj pobjedi, ‘nagrađeni’ su prolaskom u nokaut fazu Lige prvaka.

Na ždrijebu u Nyonu danas momčad Arsenea Wengera nije imala sreće. Morati će se susreti sa fantastičnim napadom ‘MSN’ koji čine Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar.

Statistika kaže da je Arsenal pobijedio u samo jednoj od sedam utakmica igranih protiv Barcelone u Ligi prvaka.

Hoće li osmi ili deveti puta imati više sreće?

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!