NaslovnicaVijestiStatistika otkrila tko je najbolji dribler u La Ligi: Veliko iznenađenje i...

Statistika otkrila tko je najbolji dribler u La Ligi: Veliko iznenađenje i nada svog kluba

Statistika otkrila tko je najbolji dribler u La Ligi. Veliko iznenađenje i nada svog kluba. Kada je riječ o driblingu u La Ligi, dva imena odmah dolaze u glavu svakog nogometnog navijača; Lionel Messi i Neymar.

Statistika otkrila

Čak i Antoine Griezmann, Andres Iniesta i Luka Modrić su sinonim za ovu osobinu, ali niti jedna od tih super zvijezda ne može se potvrditi kao najuspješniji dribler u španjolskom nogometu.

Pobjednička štafeta pripada jednom od dva najbolja kluba u Primeri, ali nije ono ime koje biste očekivali. Ime? Mateo Kovačić, hrvatski veznjak koji je došao u Real Madrid u ljeto iz Intera.

22-godišnjak se još uvijek smatra jednim od najsjajnijih mladih talenata u Europi, ali od svog dolaska u španjolsku prijestolnicu, Kovačić se borio za nekoliko minuta na terenu.

Počevši samo 17 ligaških utakmica, hrvatska zvijezda nije napravila utjecaj koji se nadao da će napraviti, ali barem može postaviti tvrdnju da je statistički učinkovit kada je na terenu.

Naravno, to je bio glavni razlog zbog kojeg je doveden u klub. Kovačić se smatra prirodnim nasljednikom Modrića, veznjaka koji je sposoban voditi momčad svojom bliskom kontrolom i ubrzanjem.

[su_bet365__1m_spectacular]

U ljeto bi igrač Los Blancosa mogao odlučiti da napusti klub na pozajmicu kako bi se vratio redovnijem igranju u prvom timu. Interovi suparnici AC Milan se zainteresirao, što će sigurno izazvati neku kontraverzu u talijanskom gradu.

Ako je dostupan za posudbu, klubiv iz Premier lige bi svakako trebali identificirati Hrvata kao metu, jer bi mogao predstavljati prijetnju za mnoge protivnike.

Također pročitajte: Nedelja 30.4. – Listić dana

Međutim, Zinedine Zidane možda misli o češćem uključivanju Kovačića s obzirom na činjenicu da se Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo ne mogu natjecati sa njegovom sposobnošću driblanja.

Uz španjolske divove koji se još uvijek bore u Ligi prvaka, menadžer Reala može odlučiti da iskoristi tu opciju i uključi Hrvata u La Ligi, dok se Barcelona približila Realu na tabeli, primarni cilj kraljevskog kluba je i dalje Liga prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!