NaslovnicaVijestiSTATISTIKA POTVRDILA: Ovo je najbolji izvođač slobodnih udaraca u Europi

STATISTIKA POTVRDILA: Ovo je najbolji izvođač slobodnih udaraca u Europi

Chelsea možda nema sezonu iz snova ove sezone, no jedan od njihovih veznjaka ima.

OIR_resizer

Brazilac Willian ove godine odskače od ostalih igrača i moglo bi se reći da je za sada najbolji igrač Chelseaja u ovoj sezoni.

Prema statistici Opte, Brazilac, koji je prešao iz redova Šahtara u Chelsea 2013. godine postigao je šest pogodaka iz slobodnih udaraca iz 11 pokušaja.

I unatoč tome što nije realizirao niti jedan od 19 udaraca prema protivničkom golu u otvorenoj igri, Willian ima ubilačku sposobnost kada su u pitanju slobodni udarci.

On je uspoređen s Cristianom Ronaldom, koji nije uspio postići niti jedan pogodak iz slobodnog udaraca iz proteklih 20 pokušaja u svim natjecanjima ove sezone.

Zabrinjavajuće za Ronaldo jest što je postigao samo jedan pogodak iz slobodnog udarca iz 54 pokušaja.

Čini se kako je novi kralj slobodnih udaraca u gradu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!