NaslovnicaVijestiStephan El Shaarawy ima novi klub

Stephan El Shaarawy ima novi klub

Za vrijeme sezone 2012./2013. budućnost Italije bila je u sigurnim rukama, kada je 20-godišnji Stephan El Shaarawy u dresu AC Milana postigao 19 pogodaka u 46 nastupa. Te godine Guardian ga je uvrstio među 100 najboljih nogometaša na svijetu.

OIR_resizer

Nekoliko godina kasnije više po medijima ne čitamo o pogocima El Shaarawyja. Ozljede su velikim dijelom krive za to, a u sezoni 2013./2014. upisao je samo devet nastupa, sljedeće sezone u 19 nastupa postigao je tek tri pogotka.

Na ljeto je otišao na posudbu u Monaco, u nadi da će ponovno zasjati. Trebao je biti zamjena za Anthonyja Martiala. Kako bilo, postigao je samo tri pogotka u 24 nastupa te je uprava odlučila kako neće otkupiti 23-godišnjaka.

Sada se El Shaarawy ponovno vraća u Italiju, točnije odlazi na posudbu u AS Romu do kraja tekuće sezone, javljaju mediji danas.

Ranije u ovom prijelaznom roku pisalo se kako bih mogao u Englesku – za njegove usluge zanimao se Bournemouth, no i sam igrač svjestan je kako mora igrati kako bih mogao nastupiti na Europskom prvenstvu u Francuskoj ove godine.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!