NaslovnicaVijestiStephan El Shaarawy seli u Premier ligu

Stephan El Shaarawy seli u Premier ligu

Svi oni koji su igrali Football Manager jako se dobro sjećaju velike nogometne nade, Stephana El Shaarawyja, kojom je karijera u proteklim godinama krenula nizbrdo. “El Shaarawy” nogometne zaljubljenike bacao je na koljena.

OIR_resizer (2)

Prije pet godina proslavio se na Football Manageru, a sada je 23-godišnjak na izlaznim vratima AS Monaca, koji je za njegove usluge platio 15 milijuna funti, a on je upisao samo jedan nastup za Francuze.

Zimski prijelazni rok možda je spas za El Shaarawyja, ali i za Monaco, obzirom da je Bournemouth zainteresiran za igrača AC Milana.

Prema tvrdnjama talijanskih medija, AC Milan za ‘wunderkida’ traži 14 milijuna eura, a za njegove usluge osim engleskog prvoligaša zainteresirana je i AS Roma.

Bournemouth je već ranije u ovom prijelaznom roku iz AS Rome doveo Juana Manuela Iturbea.

Zamislite kako bi to izgledalo kada bi Iturbe i El Shaarawy igrali zajedno u Bournemouthu.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!