NaslovnicaVijesti(FOTO) Procurio domaći dres Liverpoola za sezonu 2020/21 - evo koliko će...

(FOTO) Procurio domaći dres Liverpoola za sezonu 2020/21 – evo koliko će koštati!

Britanski prodavač sportske opreme Lovell Soccer će sigurno dobiti velike kritike nakon što su od njih procurili dresovi Liverpoola za novu sezonu. Ovo će biti prvi dresovi koji su napravljeni od strane Nikea.

Procurio domaći dres
Liverpool’s new manager Juergen Klopp poses for pictures in front of the Spion Kop stand after being appointed the club’s new manager on a three-year deal, Liverpool, England, Friday, Oct. 9, 2015. The 48-year-old German has been out of work since May, when he ended a seven-year spell at Borussia Dortmund to take a sabbatical. (AP Photo/Jon Super)

Prema pisanju Echoa, Liverpoolov ugovor sa Nikeom službeno počinje 1. kolovoza, navodno vrijedi zajamčenih 30 milijuna funti godišnje.

Iako se ta naknada može činiti nižom u usporedbi sa drugim velikim klubovima, Nike također nudi Redsima 20% prodaje robe, za što Echo tvrdi da će posao vrijediti više od 80 milijuna funti godišnje.

Muški i ženski kompleti za odrasle će nositi cijenu od 70 funti svaki, a mini komplet je naveden po cijeni od 45 funti. Juniorski dres će koštati 55 funti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!