NaslovnicaVijestiSteven Gerrard: On bi vrijedio 200 miliona na današnjem tržištu!

Steven Gerrard: On bi vrijedio 200 miliona na današnjem tržištu!

Legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard mišljenja je kako bi Thierry Henry vrijedio 200 miliona eura na današnjem transfer tržištu.

Gerrard otkrio kako bi legendarni nogometaš vrijedio 200 miliona

U rođendanskoj čestitki upućenoj bivšem napadaču Arsenala, Gerrard je otkrio kako bi Henry vrijedio preko 200 miliona funti ukoliko bi igrao danas.

Henry, koji je prije dva dana slavio svoj 40. rođendan, impresionirao je svojim igrama u Premier ligi tokom osam godina, prije nego što je dres Arsenala zamijenio dresom Barcelone. Trenutno je peti na listi najboljih strijelaca lige svih vremena, iza Franka Lamparda, Andrewa Colea, Waynea Rooneya i Alana Shearer.

Gerrard, koji je se divio igrama Francuza, na svom službenom instagram profilu napisao mu je rođendansku čestitku napisavši kako bi njegova vrijednost bez ikakvih problema u današnjem nogometu bila 200 miliona funti.

200 million in today’s market all day long ???? happy birthday @thierryhenry ⚽️

Objavu dijeli Steven Gerrard (@stevengerrard)

Bivši engleski reprezentativac je vjerovatno u pravu, s obzirom da je Henry jedna od najvećih legendi Premier lige, te uvjerljivo najveća legenda Arsenala svih vremena, u čijem dresu je postigao nevjerovatnih 228 golova u 376 nastupa.

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!