NaslovnicaVijestiSteven Gerrard: Nije mi jasno kako on nosi dres Barcelone!

Steven Gerrard: Nije mi jasno kako on nosi dres Barcelone!

Legendarni Steven Gerrard razočaran je sinoćnjim nastupom defanzivca Barcelone Jeremyja Mathieua, te se pita kako Francuz uopšte nosi dres katalonskog giganta.

Gerrard razočaran nastupom defanzivca Barcelone

Na sličan način kao i u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina, Barcelona je sinoć poražena i u prvoj utakmici četvrtfine finala protiv Juventusa rezultatom 3-0.

Juventus je poveo pogotkom Paula Dybale već u sedmoj minuti, a samo 15 minuta kasnije Argentinac je povećao vodstvo ‘Stare dame’.

Početkom drugog poluvremena Juve je preko Giorgija Chiellinija stigao i do trećeg pogotka i tako osigurao sjajan rezultat pred uzvrat na Camp Nouu.

Katalonski gigant se našao na udaru medija nekon utakmice, posebno defanzivna linija, a Jeremy Mathieu je bio jedan od najlošijih igrača, te je zamijenjen na poluvremenu.

33-godišnjak nije uspio ostvariti nijedan klizeći start, niti oduzeti loptu protivniku, te je osvojio samo jedan zračni duel.

Steven Gerrard je razočaran nastupom Francuza: “Mathieu je zamijenjen na poluvremenu nakon što je imao apsolutnu noćnu moru u prvih 45 minuta. Pitam se kako on nosi Barcelonin dres, on je miljama daleko od kvalitete koju jedan igrač Barce treba imati.”

Legendarni napadač Arsenala Ian Wright je rekao: “Nekoliko igrača ne zaslužuje nositi taj dres. Ukoliko isti ti igrači budu igrali u uzvratu, to će biti poklon za Juventus. Andre Gomes, Mathieu, pa čak i Marc-Andre Ter Stegen.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!