NaslovnicaVijestiSteven Gerrard otkrio koliko puta ga je Jose Mourinho htio potpisati tijekom...

Steven Gerrard otkrio koliko puta ga je Jose Mourinho htio potpisati tijekom njegove karijere

Steven Gerrard otkrio koliko puta ga je Jose Mourinho htio potpisati tijekom njegove karijere. Steven Gerrard je jedan od najvećih engleskih igrača svih vremena, a mnogi bi se složili sa tim.

Steven Gerrard otkrio

Jedna od stvari koje čine Gerrardovu karijeru tako posebno jeste činjenica da je on ostao Liverpoolov igrač 17 godina i da je stotinama puta bio kapetan svom klubu.

Na kraju je završio svoju karijeru sa dvije sezone u SAD-u sa L.A. Galaxyom, ali 37-godišnjak je sada u Liverpoolu kao menadžer U18 ekipe, nadajući se da će naći sljedećeg Gerrarda.

Međutim, ljudi čest zaboravljaju da je nekad davno Liverpoolova legenda htjela otići iz kluba.

[su_euro_soccer_bonus]

Gerrard je u ljeto 2005. objavio: “Ovo je najteža odluka koju sam ikada morao napraviti.”

“Htio sam potpisati ugovor poslije Lige prvaka, ali događaji u posljednjih pet ili šest tjedana su sve promijenili.”

Gerrard je u to vrijeme podigao trofej Lige prvaka za Liverpool u najnepovoljnijim okolnostima u Istanbulu. No, on je očajnički htio da osvoji i naslov Premier lige, nešto što bi ga na kraju upotpunilo.

Čovjek koji nije bio kratak sa naslovima Premier lige bio je Jose Mourinho, tada menadžer Chelseaja.

Gerrard je obožavateljima na događaju pod nazivom ‘Steven Gerrard Live’ u Belfastu otkrio upravo koliko puta je Special One, sada menadžer Manchester Uniteda, pokušao da ga dovede u svoje redove i koliko blizu je bio da prihvati tu ponudu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ovisi koliko blizu mislite! Naravno, bilo je mnogo špekulacija oko 2004/2005.”

“Pokušavao me potpisati vjerojatno oko pet ili šest puta tijekom moje karijere, dva puta u Chelseaju, Interu, pa čak i Real Madridu. Mogao sam otići i igrati za njega u različitim timovima, ali nikada nisam.”

Također pročitajte: Švedska v Francuska: Može li švedska reprezentacija zaustaviti nevjerojatne Galske pjetlove

Gerrard je bez sumnje mogao igrati za bilo koju ekipu u svijetu tijekom svoje karijere i povezati se sa zaista nekim velikim pobjednicima u nogometu, kao što je npr. Mourinho, gdje je mogao osvojiti mnogo više trofeja nego sa Liverpoolom.

Ipak, juan Marseysidea je imao ukrašenu karijeru sa Redsima, u stvari, jedino što je nedostajalo jeste bila Premier liga.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!