NaslovnicaVijestiSteven Gerrard slučajno otkrio tko odlazi iz Liverpoola sljedećeg ljeta

Steven Gerrard slučajno otkrio tko odlazi iz Liverpoola sljedećeg ljeta

Liverpool je sinoć visokim rezultatom od čak 5-0 slavio na gostovanju kod Porta u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka, te je po svemu sudeći osigurao učešće u četvrtfinalu takmičenja.

Gerrard otkrio tko napušta Liverpool

Redsi su dominirali od samog početka, a gol za vodstvo u 25. minuti je postigao Sadio Mane. Samo četiri minute kasnije rezultat na 2-0 je povećao Mohamed Salah i s tim rezultatom se otišlo na odmor. Početkom drugog poluvremena, u 53. minuti Sadio Mane je postigao svoj drugi gol na utakmici, te je tada svima bilo jasno da portugalski velikan nema nikakve šanse da se vrati u utakmicu.

[su_premierleague]

Tim Jurgena Kloppa nije odlučio stati na 3-0, već je nastavio napadati, te je u 69. minuti golom Roberta Firmina stigao od prednosti od 4-0. Pet minuta prije kraja utakmice, Sadio Mane je postigao gol za konačnih 5-0, te kompletirao svoj hat-trick.

Legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard ovu utakmicu je sinoć pratio u BT Sport studiju, gdje je komentarisao stanje u svom bivšem klubu. Tokom jedne rasprave, legendarni kapiten Redsa je možda slučajno, a možda i ne, rekao kako Emre Can napušta Anfield.

[su_bbworld]

“Vidjet ćemo što će se dogoditi. Emre Can odlazi, ali dolazi Naby Keita”, rekao je Gerrard pred početak sinoćnje utakmice, te tako pokrenuo veliku raspravu Liverpoolovih navijača na društvenim mrežama. Još uvijek mnogima nije jasno da li je Steven Gerrard tako greškom otkrio informaciju poznatu samo ljudima bliskim klubu, ili je to rekao povodom svih špekulacija o budućnosti njemačkog reprezentativca.

Can, čiji ugovor sa engleskim klubom ističe na kraju trenutne sezone, u posljednje vrijeme se povezivao sa prelaskom u Juventus, ali još uvijek ništa nije potvrđeno u vezi njegove budućnosti. On je u Liverpool stigao u ljeto 2014. godine iz Bayer Leverkusena za 12 miliona eura, a ukupno je u dresu kluba u tri i pol sezone odigrao 161 utakmicu u svim takmičenjima, te postigao 13 golova i podijelio 11 asistencija. Ove sezone je odigrao 32 utakmice, u kojima je postigao pet golova i podijelio četiri asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!