NaslovnicaVijestiSTIGLA POTVRDA: Claude Puel potvrdio kako zvijezda njegovog tima odlazi u Manchester!

STIGLA POTVRDA: Claude Puel potvrdio kako zvijezda njegovog tima odlazi u Manchester!

Trener engleskog premierligaša Leicester Cityja Claude Puel potvrdio je kako će defanzivac njegovog tima otići u Manchester, ali samo kako bi igrao na utakmici protiv Mourinhovog tima u prvom kolu Premier lige u petak navečer.

Maguire ide u Manchester

Maguire je navodno meta broj jedan ‘Crvenih vragova’, koji su u potrazi za novim centralnim defanzivcem, a prelazni rok za klubove sa otoka se zatvara za nekoliko sati.

[su_bet365_koeficijenti]

Klubovi su navodno održali pregovore oko mogućeg transfera 25-godišnjaka, koji je odigrao sjajno u dresu reprezentacije Engleske na Svjetskom prvenstvu početkom ovog ljeta. Na pitanje o interesu Uniteda za njegovu zvijezdu, Puel se našalio sa medijima na današnjoj press konferenciji.

Rekao je: “Mogu potvrditi kako Harry Maguire ide u Manchester, ali samo na par sati kako bi igrao na utakmici protiv njih. Želim ga zadržati, on je naš najbolji igrač. Ja sam trener i želim zadržati najbolje igrače u klubu. Izgubili smo Riyada Mahreza, koji je bio jako bitan igrač za nas, tako da je važno da zadržimo ostale.”

[su_casino]

Engleski mediji su u posljednjih nekoliko dana pisali kako ‘Lisice’ za Maguirea traže preko 80 miliona eura, što je više od trenutnog rekorda kada su u pitanju transferi defanzivaca, kojeg drži Virgil van Dijk, koji je za 78 miliona eura stigao u Liverpool u zimskom prelaznom roku.

Kada su mu novinari spomenuli cifru koju navodno njegov klub traži za Harryja, Puel je odgovorio: “Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti, ali moja je želja njegov ostanak u klubu. Zadovoljan sam njegovim stavom. Održali smo razgovore sa njim i ne možemo mijenjati stvari pred sami početak prve utakmice u sezoni, to je nemoguće.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!