NaslovnicaVijestiSTIGLA TREĆA PONUDA BARCELONE OD 55 MILIJUNA FUNTI: Zvijezda Chelseaja očajnički želi...

STIGLA TREĆA PONUDA BARCELONE OD 55 MILIJUNA FUNTI: Zvijezda Chelseaja očajnički želi napraviti ovaj transfer!

Stigla treća ponuda Barcelone od 55 milijuna funti. Zvijezda Chelseaja očajnički želi napraviti ovaj transfer! Barcelone je, kako se izvješćuje, poslala treću ponudu kako bi zapečatila transfer Chelseajevog krilnog igrača Williana nakon dosta špekulacija o njegovoj budućnosti ovog ljeta.

STIGLA TREĆA PONUDA

Ovo je prijelomno izvješće iz Sky Sportsa, a trenutačno nema puno više informacija, samo da je ovo treća ponuda katalonskih divova za igrača i vrijedna je oko 55 milijuna funti.

Sky Sports novinar Hush Kerai je postavio tweet o ovoj priči, sa više informacija koje slijede uskoro.

Ovo prati prijašnje glasine o tome kako će WIllian ovog ljeta napustiti Chelsea zbog Barcelone, a The Sun tvrdi da je 29-godišnjak još uvijek očajan i želi napraviti taj transfer unatoč tome što je Maurizio Sarri zamijenio Antonio Contea kao menadžera.

[su_bet365_100bonus]

Willian je osobito izrezao Contea iz svoje fotografije sa proslave osvajanja FA kupa na Instagramu, tako da je možda nesretan na Stamford Bridgeu već neko vrijeme.

Sa Plavcima koji neće igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, nema sumnje da će prelazak na Nou Camp biti veliki korak za njega.

U njegovoj dobi, ovo bi mogla biti posljednja prilika za Williana za ovaj veliki transfer i jedan veliki i konačni ugovor prije umirovljenja.

[su_bet365_koeficijenti]

Chelsea će, međutim, sigurno učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi se izbjegao gubitak tako važnog igrača, jer se u ovom trenutku suočavaju sa velikom sumnjom za još dvije zvijezde.

Kao što je navedeno u izvješću The Suna, Eden Hazard i Thibaut Courtois također žele otići i razmatraju svoju budućnost ovog ljeta.

Isto izvješće također tvrdi da je Willian razgovarao sa Barceloninim Philippeom Coutinhom o preseljenju u klub, s tim što su dosta vremena provodili zajedno u reprezentaciji Brazila ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!